Tuin

Gazon

Bij het aanleggen van een gazon kunt u bij ons terecht voor graszaad en de gepaste bemesting. Een meststofstrooier en zaadverdeler staan hier gratis voor u ter beschikking. Er is ook de mogelijkheid om gratis een bodemanalyse te laten uitvoeren. Dankzij onze DCM kalk en meststoffen helpen wij u bij het krijgen van een mooi gazon, en dit het hele jaar door. Ook voor het bestrijden van vervelende onkruiden en mossen hebben wij voor u de gepaste oplossingen met onze producten van Edialux.

Moestuin

Voor uw moestuin kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment aardappelplanters en uien. Ook tientallen groenten- en kruidensoorten vindt u bij ons terug, evenals aardbeiplantjes. Daarnaast bieden wij u ook een ruime keuze zaden aan van hortitops.

Uiteraard hebben wij ook de gepaste aarde en bodemverbeteraar ter beschikking voor uw zelfgekweekte groentjes.

Siertuin

Laat u door ons adviseren voor het creƫren van een mooie siertuin. U kunt kiezen uit een ruime collectie mooie planten die het hele jaar door besteld en geplant kunnen worden. Al deze planten worden rechtstreeks meegebracht van de groothandel en zijn door ons zorgvuldig geselecteerd.

Terras

Vrolijk uw terras op met mooie terrasplanten zoals geraniums, biddens, waterbegonia's in verschillende kleuren, sufrina's, bacopa, en nog tientallen andere soorten. Zeker voor elk wat wils. En natuurlijk beschikken wij ook over het gamma potgrond van DCM (o.a. zaai- en stekaarde, heideaarde, buxusaarde, Vivimus ,...) en meststoffen (o.a. vloeibaar, voor kamer- en terrasplanten, geraniums, groenten, kruiden,...).