Dier

Neerhofdieren

Bij Agro- en Tuincenter Sys kunt ook leghennen vinden (zoals Mechelse koekoek, Sussex, gewone bruine of zwarte leghennen). Daarnaast kunnen er ook vierweekse witte haantjes besteld worden.

De kippen kunt u verwennen met gemengd graan met of zonder legkorrel. Is de schaal van uw eieren wat aan de dunne kant? Wij hebben oesterschelpen. In de zomer last van kippenluizen? De oplossing vindt u bij Agro- en Tuincenter Sys (www.edialux.be).

Verder hebben wij ook gebroken en hele maïs of gemengde granen voor ganzen en eenden. Ook voor konijnen, cavia’s, schapen en geiten, duiven hebben wij een uitgebreid gamma aan voeding. De voeding van Versele-Laga of Hobby First zorgt zonder twijfel voor de juiste ondersteuning van uw hobbydieren.

Paarden

Uw paard verdient het allerbeste, daar denkt Cavalor ook zo over. De voeders van Cavalor bieden alles wat uw paard nodig heeft. Verder vindt u bij ons ook enkelvoudige voeders zoals pulp, geplette haver, gerstvlokken, maisvlokken en tarwezemelen. Daarnaast bieden wij ook hooi en stro, voordroog, voederwortelen, houtvezel en vlaslemen aan.

Vogels

Wij bieden zowel klein- als grootverpakkingen vogelzaden aan van Versele-Laga. Ook beschikken wij over verschillende soorten eivoer en sticks om uw vogels nog extra in de watten te leggen.

Honden/Katten

Voor de hond hebben wij een assortiment Euro Premium, Happy Life en Optilife. Voor uw poes kunnen wij u het gamma Lara aanbieden, waar uw poes gegarandeerd gek op is. Ook vlooienbandjes en kattenbakvulling van Edialux kunt u bij ons vinden.